Aankondiging VBC

Al jaren wordt er in de laatste week van de zomervakantie een week georganiseerd voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Drie ochtenden wordt er aan de hand van het jaarthema liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld, wordt er geknutseld en natuurlijk een Bijbelverhaal verteld.

Dus een super leuke week voor de basisschoolkinderen. Welke basisschool? Dat maakt niet uit, iedereen is welkom! Neem je neefje, nichtje, buurmeisje, vriendje mee! Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar wij kunnen je garanderen dat het weer leuke ochtenden worden. Vrijdags vindt de slotbijeenkomst plaats. Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn daar van harte welkom.
Om alvast in je agenda te noteren (uitnodiging volgt nog)

De locatie: Jeruzalemkerk
Wanneer: maandag 26 augustus, woensdag 28 augustus en vrijdag 30 augustus
Thema: WegWijs
Tijden: 10.00 -12.00/ 13.00 uur

Leiding gezocht!
De VBC wordt voorbereid door een kerngroep van een aantal personen. De VBC draait daarnaast op de hulp van vele vrijwilligers. Zonder die hulp zou het echt niet gaan!
Kom jij helpen? We kunnen je hulp ontzettend goed gebruiken, ook al is het maar voor een dagdeel. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben; wij geloven dat iedereen (jong, oud, man, vrouw) een steentje kan bijdragen. Je kan bijvoorbeeld muzikale begeleiding bieden of helpen bij de verschillende leeftijdsgroepen.

Interesse of vragen?
Stuur direct een mailtje naar: vbczwolle@gmail.com, of spreek gerust Anneke van Essen, Cora Mostert, Brenda Klompjan, Roosmarijn Reijnoudt, Gerdien Vinke of Claudi de Lange aan voor meer informatie. Wij kijken uit naar jouw aanmelding!

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 30-31

orige week had ik donderdagavond en vrijdag een conferentie in Groningen bij de vestiging van de Protestantse Theologische Universiteit. Hoofdspreker was daar de socioloog Hartmund Rosa, die heeft geschreven over onze tijd die zich kenmerkt doordat alles versnelt.

Wijziging rekeningnummer wijkkas

Het rekeningnummer van de wijkkas van onze gemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is NL 63 RABO 1342 8437 38 ten name van Protestantse Gemeente Zwolle – Wijkkas Jeruzalemkerk.

Bijbelkringmateriaal seizoen 2024-2025

Het afgelopen half jaar hebben de meeste Bijbelkringen de brief van Jakobus behandeld en is dit ook in de kerkdiensten teruggekomen. Voor het komende seizoen hebben we nagedacht over een passend thema. We hebben gekozen voor het thema “De vrucht van de Geest”. In Galaten 5:22-26 wordt daarover gesproken. Dit thema sluit mooi aan bij het thema van het beleidsplan van onze gemeente “geworteld in Christus”. Als wij geworteld in Christus zijn, waar de Galatenbrief over gaat, mogen we vrucht dragen. Mooi om daarover na te denken. In de diensten hopen we stil te staan bij de vrucht van de Geest, afgewisseld met gedeelten uit de Galatenbrief.