Kefas app – Hulp gevraagd

Sinds begin januari gebruiken wij de Kefas-app. Hiermee kunnen buitenlandse bezoekers aan onze dienst de liturgie, gebed en preek in hun eigen taal meelezen.
Op dit moment gebruiken wij 4 talen namelijk: Farsi, Urdu, Oekraïens en Engels.
De liturgie wordt van tevoren in de app geplaatst. Tijdens de dienst wordt er bij de gebeden en preek in het Nederlands mee getypt. Onze buitenlandse gasten kunnen dan de liturgie en het getypte tijdens de dienst op Telegram meelezen.

Op dit moment zijn er 4 gemeenteleden die bij toerbeurt mee typen en 1 gemeentelid die de liturgie in de app plaatst, dit laatste kost ongeveer 1 uur per week.
Wij zoeken nog 4 gemeenteleden die tijdens gebed en preek willen mee typen en 3 gemeenteleden die de liturgie in de app willen plaatsen.

Als u/jij hieraan wilt meewerken, dan kunt u een berichtje sturen naar de diaconie.

Dick van den Brink, 

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.