Smoelenboek in de Scipio App

Nieuw in onze gemeente en behoefte aan een smoelenboek? Of al langer gemeentelid en altijd al een smoelenboek willen hebben van onze gemeente? Deze is beschikbaar via de Scipio app! Een digitaal smoelenboek op je telefoon en/of tablet, waar je gegevens kunt vinden van degenen die dit zichtbaar hebben gemaakt. Je kunt zelf aanzetten of en welke gegevens je zichtbaar wilt hebben. De app kun je downloaden via Google Play Store, App Store of door onderstaande QR -code te scannen.

Mocht het niet lukken om in te loggen? Dan is waarschijnlijk je mailadres nog niet bekend bij het kerkelijk bureau. 

Vragen? Benader dan gerust één van ons!

Met vriendelijke groet,

Alice Hardeman, Inke Hiltjesdam, Bert van Olst, Sebastiaan Koning

Meer nieuws

Update gevraagd?!

De zon schijnt weer volop en de examens zijn begonnen. En een seizoen vol kerkelijke activiteiten loopt op het einde. Na de zomer start er D.V. een nieuw seizoen, met een nieuwe, kersverse informatiegids. Voelt u ‘m al aankomen??

Afscheid van de wegwerpbeker

Enkele maanden terug hebben we u geïnformeerd over de nieuwe wet- en regelgeving rondom wegwerpbekers. Ondertussen zijn er gelukkig al de nodige bijeenkomsten waar kopjes gebruikt worden en ook zijn er bij het koffiedrinken op zondagochtend steeds meer gemeenteleden die hun eigen beker bij zich hebben!

Wijziging emailadres diaconaal consulent

De diaconaal consulent heeft vanaf heden een nieuw e-mailadres.

Dit is consulent-diaconie@pknzwolle.nl.