Verdiepingsavond over Israël met Pieter van den Beukel

Welke plaats heeft het volk Israël in Gods heilsplan? Welke beloften voor Israël staan er in de Bijbel? Een ingewikkeld onderwerp waarover veel vragen leven. Tijdens de gemeenteavond in november werd door veel gemeenteleden aangegeven dat zij hierover graag meer toerusting ontvangen.
Wij hebben Pieter van den Beukel bereid gevonden om op maandagavond 1 juli een theologische lezing over Israël en de Bijbel te houden in de Jeruzalemkerk. Pieter werkte eerder voor het Israëlisch Bijbelgenootschap in Jeruzalem en is sinds 2012 uitgezonden naar New York om het evangelie te delen met de vele Joden die daar wonen.

Deze avond begint om 19.45 uur en eindigt rond 21.30 uur. Na de lezing is er een pauze, waarna er gelegenheid is voor het stellen van vragen. Het zal niet gaan over de huidige situatie in Israël, maar over wat de Bijbel zegt over het volk Israël.

Iedereen die hier meer over wil weten is van harte welkom!
Commissie vorming en toerusting
Hanneke Schaap, Judith van Olst,
Klaas-Jan Boessenkool

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.