Zondag 3 maart ontmoeting en geloofsgesprek

Op zondag 3 maart zal er ’s middags om 16.00 uur een themadienst gehouden worden met aansluitend gelegenheid voor ontmoeting en geloofsgesprek. In oktober was de eerste keer dat we een dergelijke middag/avond in de Jeruzalemkerk hebben georganiseerd.  Gezien de grote opkomst en de enthousiaste reacties willen we hier graag een vervolg aan geven. Na de kerkdienst eten we samen een broodje en gaan we in groepjes in gesprek tot ongeveer 18.30 uur. De groepjes worden zo samengesteld dat jongeren en ouderen met elkaar in gesprek gaan over het geloof. De jongste deelnemer was de vorige keer 13 jaar oud, maar er waren ook tachtigers aanwezig. Samen met een aantal jongeren worden er gespreksvragen voorbereid. Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Hanneke Schaap, Judith van Olst,
Klaas-Jan Boessenkool

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.