Welkom

Overige activiteiten

Welkom

Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze wijkgemeente. Als je behoefte hebt aan contact, of een goed gesprek, neem dan een kijkje op onze contactpagina. Eerste aanspreekpunt voor gemeentezaken is onze scriba Gerard Ulderink. Voor vragen kun je terecht bij onze kerkelijk werker Erik Potjes. In de agenda vind je alle activiteiten in onze gemeente.

Missie

“We willen een open gemeente zijn met oog voor elkaar, de stad en de wereld. Het is het verlangen van de gemeente dat de kerk een plek is waar mensen zich, als huisgenoten van God, thuis voelen. Een plek waar mensen met zowel geestelijke als fysieke nood zich geborgen weten. Ook wil de gemeente, als lichaam van Christus, een instrument zijn in Gods hand om niet alleen het Evangelie maar ook onze welvaart te delen met hen die het minder hebben, zowel binnen als buiten de gemeente. De belangrijkste roeping van onze christelijke gemeente hierin is voorbede te doen voor Israël, voor de wereldwijde kerk, de stad en elkaar.” (Overgenomen uit het beleidsplan)

Meer nieuws

Smoelenboek in de Scipio App

Nieuw in onze gemeente en behoefte aan een smoelenboek? Of al langer gemeentelid en altijd al een smoelenboek willen hebben van onze gemeente?

Open Maaltijd

Open Maaltijd
Op maandag 13 mei kunt u zich laten verrassen door heerlijke Voorjaarsgerechten! Schuif, voor €5,00 (kinderen tot 10 jaar €3,00), gezellig een keer aan. Inloop vanaf 17.30 uur en dan hopen we rond 18.00 uur de maaltijd te openen. Aanmelden om mee te eten, tot en met donderdag 9 mei, of voor vragen:
openmaaltijd@jeruzalemkerkzwolle.nl

Sonrise Dieze

In de eerste week van de zomervakantie is het weer zover: dan is er Sonrise in park de Hogenkamp in Dieze. Een enthousiaste groep jongeren gaat aan de hand van sport en spel iets vertellen en laten zien van het Evangelie.