Techniekteam

Techniek tijdens de kerkdienst

  • Het beamteam verzorgt de presentatie tijdens kerkdiensten. Voorafgaand aan diensten worden mededelingen getoond. Tot uiterlijk vrijdagavond 18.00 uur kunnen berichten voor de beamer worden aangeleverd via e-mail.
  • Het team van kerk-TV verzorgt de uitzendingen van de kerkdiensten op kerkdienstgemist.nl en via YouTube.
  • De geluidsmannen verzorgen het geluid in de kerk en in de uitgezonden kerkdiensten via kerk-TV

  Mail het beamteam

Rooster beamteam

Rooster beamteam 2024 – 1e helft

Rooster beamteam 2024 – 2e helft

Rooster kerk-TV

Rooster kerk-TV 2024 – 1e helft

Rooster kerk-TV 2024 – 2e helft

Rooster geluidsmannen

Rooster geluidsmannen 2024 – 1e helft

Rooster geluidsmannen 2024 – 2e helft

Aanleveringsregels berichten Beamer

We krijgen regelmatig het verzoek om foto’s of flyers te tonen op de beamer. Het valt ons op dat deze afbeeldingen vaak ongeschikt zijn voor onze beamer. Een goede afbeelding voldoet aan de volgende eisen:

  1. De afbeelding heeft een 16 x 9 formaat. Flyers op A4 voldoen hier niet aan, deze zijn in de verhouding vaak 3 x 4, dat kan vervolgens niet netjes getoond worden. Houdt hier bij het inzenden van materiaal rekening mee.
  2. De karaktergrootte van de tekst is minimaal 32 pixel. Dit betekent dus dat er weinig tekst op een afbeelding kan staan. Ga uit van maximaal 10 regels als de hele afbeelding gevuld is met tekst.
  3. Kleine details op een foto vallen vaak weg. Dus kies afbeeldingen met weinig details. Een paar mensen op een foto gaat beter dan een groepsfoto met 30 mensen.
  4. Maak geen collage van foto’s op een afbeelding. Dit levert ook te veel details op, die wegvallen op de beamer.

Tenslotte nog een verzoek over het tijdstip van aanleveren. In principe houden we een deadline aan van vrijdagavond 18.00 uur. Wanneer afbeeldingen later worden aangeleverd, bestaat de kans dat deze niet meer getoond worden.