Nieuws

Nieuws

Rommelmarkt – zaterdagmorgen 23 september

Inzameling spullen voor de rommelmarkt:
Kijk rond, spaar en bewaar, dat wat waarde heeft voor de ander. 

Focus

Cursus: Geloof en werk

In het kader van het Focustraject van onze clusterpartner de Sionskerkgemeente wordt een cursus Geloof en werk georganiseerd. Omdat ook in onze gemeente een Focustraject loopt, willen de Sionskerkgemeente en de IZB belangstellenden uit onze gemeente de mogelijkheid bieden om ook aan deze cursus mee te doen.

(Belijdenis)Catechese

Catechisatie/Belijdeniscatechisatie

Op dinsdag 19 september beginnen de catechisaties weer. De jongste groep van 12-16 jaar is van 18.45-19.45 uur. De groep van 16+ is vanaf 20.00 uur. De jongeren krijgen deze week een persoonlijke uitnodiging hiervoor.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 37

Afgelopen dinsdag was er een ambtsdragersontmoeting in Mastenbroek, georganiseerd door de Gereformeerde Bond, waarin ds. M.K. de Wilde uit Nunspeet (voorheen Sommelsdijk) een lezing hield over het jaarthema van de Gereformeerde Bond “Zie, Hij komt!”.

Open Maaltijd

Open Maaltijd -11 september

Deze keer een verrassingsmenu! We wilden dit eerst voor december bewaren, maar dan wordt er al redelijk uitgebreid gegeten door veel mensen. Niemand is de afgelopen keren teleurgesteld naar huis gegaan, dus neem de proef op de som! Tot donderdag 7 september kunt u zich aanmelden om mee te kunnen eten op maandag 11 september….

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Inmiddels zijn we al meer dan een week thuis na een fijne vakantie in Spanje. We zijn met ons vijven naar Barcelona gereden, omdat onze dochter Naomi daar al sinds eind februari woonde vanwege haar stage. Vlakbij Barcelona stonden we op een camping, zo konden we genieten van de stad Barcelona, maar ook van de zee.

Nieuws

Vanaf 24 september 2e dienst weer om 17:00

Vanaf 24 september zal de 2e dienst weer om 17:00 plaatsvinden.

Nieuws

Startweekend 16 & 17 september 2023

D.V. zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 is er weer het Startweekend van onze gemeente en daarmee ook de start van het winterseizoen!

Graag nodigen wij hierbij iedereen van harte uit!
Zeker als je net nieuw bent in onze gemeente is dit weekend een mooie manier om informeel de gemeente te leren kennen.
Wij als commissie hebben er al heel veel zin in.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 29

Afgelopen zondagmiddag werd de ‘openluchtdienst’ in de kerk gehouden. Gezien de heftige stortbuien waardoor vele straten blank stonden bleek dit een goede keuze, al kwam er zelfs ook regen binnen via de glas-in-loodramen. We mochten toch een goede dienst beleven. Het was samenbindend om samen na te denken over recht en gerechtigheid, maar ook om…

Nieuws

Rommelmarkt 23 september

Safe the date: 23 september rommelmarkt Net als ieder jaar willen we ook dit jaar weer een rommelmarkt houden, deze vindt plaats op zaterdag 23 september. Reserveer de datum vast in de agenda, het belooft weer mooi te worden. Vraag: zijn er mensen die willen helpen op de dag zelf? Opbouwen, verkopen, afbreken? Namens de organisatie,…