Ouderavond Follow Me/Next

Komende dinsdagavond 13 februari is er om 18.45 uur een avond in de Jeruzalemkerk voor de jongeren van de catechisatie van de Follow Me en Follow Me Next (12-18 jaar), samen met jullie als ouders. Het thema van deze avond is “Geloven Thuis”.
De groep jongeren en ouders hebben hun eigen programma.
De tieners gaan in hun mentorgroepjes uiteen.
Voor de ouders zullen we na de opening ingaan op wat we gedaan hebben in het afgelopen seizoen, vervolgens willen we nadenken over de geloofsopvoeding thuis. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen en/of aan te geven waar je behoefte aan hebt als het gaat om (ondersteuning bij) de geloofsopvoeding.
Daarna zal iedere ouder met zijn of haar eigen kind(eren) nog even in gesprek gaan.
We hopen dat jullie het leuk vinden om samen met je kind naar catechisatie te gaan.
En…..we eindigen rond 19.45 uur met frisdrank, koffie of thee en wat lekkers.

Op deze plek ook nog even aandacht voor ons collectedoel. De tieners kozen zelf voor hulp aan gevangenen in Albanië. De thermometer staat op €180. Geweldig! Maar er mag nog meer bij. De tieners hebben in hun app de manier van collecteren gekregen. Als ouders mogen jullie daar best naar vragen;)

Tot dinsdag.
Hartelijk welkom!

het catecheseteam en de jeugdouderlingen

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!