Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.
Om extra geld in te zamelen voor Sonrise gaan de kinderen van de kerk paaseitjes verkopen aan familie, buurt en vrienden. De verkoop gaat via bestellijsten van de kinderen. Bestellen en betalen kan tot en met 1 maart 2024.

De paaseitjes worden verkocht voor €1 per zakje van 15 eitjes (gemengd). Natuurlijk mag u extra betalen voor het goede doel. Of misschien wilt u geen paaseitjes kopen, maar wel een bijdrage geven aan Sonrise. Ook dat is mogelijk.

Extra:
In de buffetzaal vindt u binnenkort een pot vol lekkers. Raadt u/jij hoeveel er in de pot zit? Voor €0,50 kunt u/jij al meedoen. Meerdere keren meedoen is mogelijk. Schrijf uw/jouw idee op een briefje en vermeld daarbij uw/jouw naam en telefoonnummer.

Degene die het dichtst bij de oplossing zit, krijgt woensdag 13 maart (biddag) de pot vol lekkers mee naar huis.
De opbrengst gaat naar het actiedoel Sonrise Zwolle.

Meer nieuws

Diaconie

Bloemengroet

Wij mogen als diaconie elke zondag weer de bloemengroet verzorgen, dit doen we namens de gehele gemeente. Een mooi diaconaal werk waarin we oog hebben voor onze naasten en we met elkaar meeleven.

Jeugdwerk

Kindermoment

Wij zijn nog op zoek naar iemand die het kindermoment wil verzorgen.

Zending

Sokkenactie – “Steun een kind in het Midden-Oosten”

“In Nederland een warme voet, helpt een kind te leren hoe hij lezen moet”
De sokkenactie gaat weer van start. Doe je mee?
Prachtige sokken gemaakt en ingepakt door gehandicapten in het land van zand en kamelen.