Vanuit de pastorie – week 14

Vanuit de pastorie

Het is bijzonder dat we in drie weken tijd zoveel belangrijke momenten als gemeente mogen beleven. De belijdenisdienst, vervolgens de Avondmaalsdiensten en nu een doopdienst. Daarnaast mogen we in deze tijd ook twee hele belangrijke feest-/vierdagen beleven, namelijk Goede Vrijdag en Pasen. In Nahum 1:15 staat “vier uw vierdagen”. Het is belangrijk om bewust met deze ‘vier-momenten’ bezig te zijn en daar de tijd en de aandacht aan te besteden. Wat mooi dat we dit in de kerk kunnen vieren, als dit niet vanzelfsprekend is op zoveel plekken op deze wereld. Daarbij denken we ook aan alle mensen die aan huis gebonden zijn. We hopen en bidden dat zij zich ook door Gods Heilige Geest verbonden mogen weten met wat er gebeurt in de Jeruzalemkerk.

Gezegende Paasdagen toegewenst
en hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Afscheid van de wegwerpbeker

Enkele maanden terug hebben we u geïnformeerd over de nieuwe wet- en regelgeving rondom wegwerpbekers. Ondertussen zijn er gelukkig al de nodige bijeenkomsten waar kopjes gebruikt worden en ook zijn er bij het koffiedrinken op zondagochtend steeds meer gemeenteleden die hun eigen beker bij zich hebben!

Wijziging emailadres diaconaal consulent

De diaconaal consulent heeft vanaf heden een nieuw e-mailadres.

Dit is consulent-diaconie@pknzwolle.nl.

Column Ds. de Jong

Zinvol bezig zijn!

Vorige week zondagmiddag zei ik in mijn preek dat ik tot mijn spijt het bekende gezang ‘Meester men zoekt U wijd en zijt, komend langs velerlei wegen’, helaas niet kon vinden in de bundel Weerklank. Jammer, want het paste zo goed bij mijn preek. Het viel me op, dat Wilbert Potjes, het wel speelde.