Vanuit de pastorie – week 42

Vanuit de pastorie

Zondagmiddag is er weer een mooi moment waarop gemeenteleden met elkaar in gesprek kunnen gaan. We hebben veel activiteiten die gericht zijn op een bepaalde leeftijdsgroep. Het bijzondere van deze gesprekken is dat alle leeftijden door elkaar zitten. Mooi en goed om zo van elkaar te leren!
Komende dinsdag starten we de Follow Me met een maaltijd. Liza zal dan ook aanschuiven. Daarnaast zal Tineke Kleinhuis, die stage komt lopen, er ook bij zijn. Zij zal zich binnenkort aan de gemeente voorstellen.
Inmiddels wordt het echt herfst in Zwolle en omgeving. Het is prachtig om te zien hoe alle bomen beginnen te verkleuren. Het is soms nog even wennen dat het vroeg donker wordt, zeker ook bij alle activiteiten ’s avonds in de kerk. Fijn dat de jongeren, maar ook ouderen de kerk, ook in het donker, weten te vinden. Het voordeel van de middagdiensten is daarentegen dat het voorlopig nog lukt om in het licht te komen en weer naar huis te gaan. Graag D.V. weer tot zondag.

hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Diaconie

Bloemengroet

Wij mogen als diaconie elke zondag weer de bloemengroet verzorgen, dit doen we namens de gehele gemeente. Een mooi diaconaal werk waarin we oog hebben voor onze naasten en we met elkaar meeleven.

Jeugdwerk

Kindermoment

Wij zijn nog op zoek naar iemand die het kindermoment wil verzorgen.

Zending

Sokkenactie – “Steun een kind in het Midden-Oosten”

“In Nederland een warme voet, helpt een kind te leren hoe hij lezen moet”
De sokkenactie gaat weer van start. Doe je mee?
Prachtige sokken gemaakt en ingepakt door gehandicapten in het land van zand en kamelen.