Follow me

Afgelopen dinsdagavond dachten we met elkaar na over het feit dat de Heere Jezus als mens naar de aarde kwam. Vanuit de hemel, waar het prachtig is en volmaakt, daalde Hij af naar de aarde. De aarde die vanwege onze zonden niet meer goed is, maar vol van negatieve dingen als angst, verdriet en pijn. Gods rechtvaardigheid eist dat onze zonden worden bestraft. We stonden erbij stil hoe indrukwekkend het is dat Jezus die straf in ónze plaats gedragen heeft.

Komende dinsdag staan we stil bij Jezus’ opstanding. Was er in die tijd een krant geweest, dan had er vast ander nieuws op de voorpagina gestaan. Het huiswerk voor dinsdagavond: wat is volgens jou belangrijk wereldnieuws geweest? Kun je een paar belangrijke gebeurtenissen (met jaartallen) noemen of opzoeken die impact hebben gehad op de wereldgeschiedenis en op mensen?

Namens de mentoren: tot dinsdag!
Allin Peter

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.