Follow me

Afgelopen dinsdag hebben we met elkaar nagedacht over de Hemelvaart. Jezus regeert vanuit de hemel over heel de aarde en heel de kerk. Hij is niet meer alleen in Israël, maar hij is overal, door Zijn Heilige Geest. En daar gaat het deze week over. De vraag die de jongeren thuis kunnen bespreken is: Wat merk je van de Heilige Geest? We hopen weer op een fijne avond met elkaar. Mocht een jongere niet naar Follow Me kunnen komen, dan vinden we het fijn hiervan op de hoogte te zijn. En voor in de agenda: dinsdag 13 februari ouderavond.

Mentoren Follow Me

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.