Ouderavond Follow Me/Next

Komende dinsdagavond 13 februari is er om 18.45 uur een avond in de Jeruzalemkerk voor de jongeren van de catechisatie van de Follow Me en Follow Me Next (12-18 jaar), samen met jullie als ouders. Het thema van deze avond is “Geloven Thuis”.
De groep jongeren en ouders hebben hun eigen programma.
De tieners gaan in hun mentorgroepjes uiteen.
Voor de ouders zullen we na de opening ingaan op wat we gedaan hebben in het afgelopen seizoen, vervolgens willen we nadenken over de geloofsopvoeding thuis. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen en/of aan te geven waar je behoefte aan hebt als het gaat om (ondersteuning bij) de geloofsopvoeding.
Daarna zal iedere ouder met zijn of haar eigen kind(eren) nog even in gesprek gaan.
We hopen dat jullie het leuk vinden om samen met je kind naar catechisatie te gaan.
En…..we eindigen rond 19.45 uur met frisdrank, koffie of thee en wat lekkers.

Op deze plek ook nog even aandacht voor ons collectedoel. De tieners kozen zelf voor hulp aan gevangenen in Albanië. De thermometer staat op €180. Geweldig! Maar er mag nog meer bij. De tieners hebben in hun app de manier van collecteren gekregen. Als ouders mogen jullie daar best naar vragen;)

Tot dinsdag.
Hartelijk welkom!

het catecheseteam en de jeugdouderlingen

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.