Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.
Om extra geld in te zamelen voor Sonrise gaan de kinderen van de kerk paaseitjes verkopen aan familie, buurt en vrienden. De verkoop gaat via bestellijsten van de kinderen. Bestellen en betalen kan tot en met 1 maart 2024.

De paaseitjes worden verkocht voor €1 per zakje van 15 eitjes (gemengd). Natuurlijk mag u extra betalen voor het goede doel. Of misschien wilt u geen paaseitjes kopen, maar wel een bijdrage geven aan Sonrise. Ook dat is mogelijk.

Extra:
In de buffetzaal vindt u binnenkort een pot vol lekkers. Raadt u/jij hoeveel er in de pot zit? Voor €0,50 kunt u/jij al meedoen. Meerdere keren meedoen is mogelijk. Schrijf uw/jouw idee op een briefje en vermeld daarbij uw/jouw naam en telefoonnummer.

Degene die het dichtst bij de oplossing zit, krijgt woensdag 13 maart (biddag) de pot vol lekkers mee naar huis.
De opbrengst gaat naar het actiedoel Sonrise Zwolle.

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!