Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.
Om extra geld in te zamelen voor Sonrise gaan de kinderen van de kerk paaseitjes verkopen aan familie, buurt en vrienden. De verkoop gaat via bestellijsten van de kinderen. Bestellen en betalen kan tot en met 1 maart 2024.

De paaseitjes worden verkocht voor €1 per zakje van 15 eitjes (gemengd). Natuurlijk mag u extra betalen voor het goede doel. Of misschien wilt u geen paaseitjes kopen, maar wel een bijdrage geven aan Sonrise. Ook dat is mogelijk.

Extra:
In de buffetzaal vindt u binnenkort een pot vol lekkers. Raadt u/jij hoeveel er in de pot zit? Voor €0,50 kunt u/jij al meedoen. Meerdere keren meedoen is mogelijk. Schrijf uw/jouw idee op een briefje en vermeld daarbij uw/jouw naam en telefoonnummer.

Degene die het dichtst bij de oplossing zit, krijgt woensdag 13 maart (biddag) de pot vol lekkers mee naar huis.
De opbrengst gaat naar het actiedoel Sonrise Zwolle.

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 30-31

orige week had ik donderdagavond en vrijdag een conferentie in Groningen bij de vestiging van de Protestantse Theologische Universiteit. Hoofdspreker was daar de socioloog Hartmund Rosa, die heeft geschreven over onze tijd die zich kenmerkt doordat alles versnelt.

Wijziging rekeningnummer wijkkas

Het rekeningnummer van de wijkkas van onze gemeente is gewijzigd. Het nieuwe nummer is NL 63 RABO 1342 8437 38 ten name van Protestantse Gemeente Zwolle – Wijkkas Jeruzalemkerk.

Bijbelkringmateriaal seizoen 2024-2025

Het afgelopen half jaar hebben de meeste Bijbelkringen de brief van Jakobus behandeld en is dit ook in de kerkdiensten teruggekomen. Voor het komende seizoen hebben we nagedacht over een passend thema. We hebben gekozen voor het thema “De vrucht van de Geest”. In Galaten 5:22-26 wordt daarover gesproken. Dit thema sluit mooi aan bij het thema van het beleidsplan van onze gemeente “geworteld in Christus”. Als wij geworteld in Christus zijn, waar de Galatenbrief over gaat, mogen we vrucht dragen. Mooi om daarover na te denken. In de diensten hopen we stil te staan bij de vrucht van de Geest, afgewisseld met gedeelten uit de Galatenbrief.