Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.
Om extra geld in te zamelen voor Sonrise gaan de kinderen van de kerk paaseitjes verkopen aan familie, buurt en vrienden. De verkoop gaat via bestellijsten van de kinderen. Bestellen en betalen kan tot en met 1 maart 2024.

De paaseitjes worden verkocht voor €1 per zakje van 15 eitjes (gemengd). Natuurlijk mag u extra betalen voor het goede doel. Of misschien wilt u geen paaseitjes kopen, maar wel een bijdrage geven aan Sonrise. Ook dat is mogelijk.

Extra:
In de buffetzaal vindt u binnenkort een pot vol lekkers. Raadt u/jij hoeveel er in de pot zit? Voor €0,50 kunt u/jij al meedoen. Meerdere keren meedoen is mogelijk. Schrijf uw/jouw idee op een briefje en vermeld daarbij uw/jouw naam en telefoonnummer.

Degene die het dichtst bij de oplossing zit, krijgt woensdag 13 maart (biddag) de pot vol lekkers mee naar huis.
De opbrengst gaat naar het actiedoel Sonrise Zwolle.

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 16

Deze zondag mogen we het Heilig Avondmaal vieren. De nieuwe belijdende leden mogen voor het eerst aangaan. Zo kunnen we met hen verlangend uitzien naar de Avondmaalsdienst. Ons verlangen mag uiteindelijk gebaseerd zijn op het diepe verlangen van de Heere Jezus om met ons verbonden te zijn, zoals we afgelopen zondag lazen: “Ik heb er vurig naar verlangd dit Pascha met u te eten, voordat Ik ga lijden”. Lukas 22:15.

Ouderenmiddag

Ouderenmiddag 22 april – “ Wereld van de bijen”

Hierna is het thema: “ Wereld van de bijen”.
Chris Kleijer is die middag te gast. Hij is imker en zal ons van alles vertellen en laten zien over bijen.
Ook kunt u vragen stellen. Het belooft een interessante middag te worden!