Terugblik Mannenwandeling

Afgelopen zaterdag 25 mei werd er weer de Mannenwandeling gehouden. We verzamelden bij Restaurant de Agnietenberg om 07.30 uur. De 31 mannen worden in alle vroegte opgehaald door zes chauffeurs. Kort na de start kwamen we bij de Overijsselse Vecht die we moesten passeren in drie groepen met het voetveer, dat door een gespierde vrouw werd voortbewogen. Daarna vervolgden we onze tocht via wegen, weilanden en dijken naar Hasselt. We hadden prachtig wandelweer. Een aantal keer werd gestopt om te wisselen van samenstelling. Halverwege was er een kort meditatief moment over “Wandelen in het Licht” (1 Joh 1). Na een kopje koffie en een Pakistaanse pannenkoek gingen we verder richting Hasselt, waar momenteel ook de replica van de “ark van Noach” ligt.


Om 10.30 kwamen we bij Advundum 2.0, waar we gezamenlijk van de opgediende en uitgebreide brunch hebben genoten, waarbij nog enkele andere mannen aanschoven. Daarna werden we door chauffeurs in volle auto’s weer thuis afgezet. Hierbij worden de chauffeurs nogmaals bedankt voor hun inzet! En in het bijzonder Wilma voor haar organisatie “achter de schermen” om deze mannen te mobiliseren op deze zaterdag.

Een prima start van die dag èn een mooie en verbindende start voor ons mannen met elkaar. Voor herhaling vatbaar.

Adriaan K. Mostert.

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.