Vanuit de pastorie – week 30-31

Vanuit de pastorie

Komende week is het weer Sonrise, een mooie groep jongeren staat weer klaar om deze week in het Park de Hogenkamp aan de slag te gaan met ’s middags kinder- en jongerenwerk en ’s avonds sportactiviteiten. Vanuit onze gemeente doen Mirthe Brouwer, Laura ten Ham en Christi van der Dussen mee. Zondagmorgen is de startdienst in de VEG en D.V. zondagmorgen 28 juli de afsluitdienst in de Jeruzalemkerk. Zondagmiddag 28 juli is om 16.00 uur de Parkdienst in Park de Hogenkamp. Wij hopen op een hele gezegende week!

De afgelopen tijd heeft mijn vrouw Anne-Marieke nogal last gehad van een hernia. Afgelopen week heeft zij een injectie gehad, waardoor zij hopelijk voorlopig minder pijn heeft. Wel fijn dat dit nog voor de vakantie kon gebeuren. Wij hopen op 29 juli op vakantie te gaan naar Kroatië. Wij zijn daar in het verleden vaak geweest en hebben het plan om met ons hele gezin weer bekende plekken te bezoeken in de buurt van Split. Wij hopen 21 augustus weer terug te zijn. Deze week zijn wij tot vrijdagmorgen 26 juli op New Wine.

Tijdens mijn afwezigheid kunt u contact opnemen met ds. H. de Jong die weer bereid is om het pastorale werk op zich te nemen. Heel fijn dat hij dit weer kan en wil doen. Voor zijn gegevens zie de colofon.

Een gezegende zomertijd/vakantie toegewenst en hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!