Vanuit de pastorie – week 6

Vanuit de pastorie

Afgelopen dinsdagavond hadden we op de Follow Me Next een live-verbinding via Zoom met Liza en Areej. Nadat Ria van den Brink en Tanja Ulderink over hun bezoek aan Liza hadden verteld hadden we contact met Liza en Areej. Indrukwekkend om van hen te horen hoe zij werken in het Midden-Oosten en wat dat van hen vraagt. Wat is het een zegen, maar soms helaas ook een vanzelfsprekendheid dat wij de vrijheid hebben om open over ons geloof te spreken. Mooi hoe zij daar tot zegen mogen zijn.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari waren we met een groepje gemeenteleden in Veenendaal voor de Global Leadership Summit. Dit is een internationale conferentie, die op vele plekken gehouden wordt met beeldmateriaal uit Amerika. Verschillende sprekers mochten wij horen en zien die spraken over leiderschap. Iedereen geeft leiding. Aan jezelf, aan anderen en sommigen ook aan organisaties. Heel boeiend en goed om daarin toegerust te worden. Een uitspraak die bij mij wel bleef hangen: je hoeft niet 5000 duizend mensen te voeden, maar je mag wel zorgen voor vijf broden en twee vissen. Het weinige dat wij doen, kan God gebruiken.

Het zijn ook bemoedigende woorden voor de ambtsdragers die zich voorbereiden op hun (ambts) werk in de gemeente en voor ons allen. Onder Gods zegen kan God grote dingen doen in en door ons.

Van harte die zegen toegewenst en een hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.