Opbrengst Kerkbalans

Nieuws

Grote dankbaarheid is er  voor de actuele stand van de Actie Kerkbalans. Het totaalbedrag aan toezeggingen en reeds binnengekomen bijdragen komt uit op zo’n € 210.000. Het streefbedrag, nodig om als wijkgemeente dit jaar niet in de rode cijfers te komen, was € 203.000. Wij zijn blij dat u als gemeente (ook) in financiële zin uw verantwoordelijkheid voluit neemt, zodat er voldoende middelen beschikbaar zijn om in onze gemeente te investeren en om onze activiteiten te bekostigen. De mooie opbrengst van de Actie Kerkbalans heeft de verlenging van het contract van ds. De Jong mede mogelijk gemaakt. Dank aan alle gevers en bovenal aan Hem van wie wij alles gekregen hebben!

Meer nieuws

Smoelenboek in de Scipio App

Nieuw in onze gemeente en behoefte aan een smoelenboek? Of al langer gemeentelid en altijd al een smoelenboek willen hebben van onze gemeente?

Open Maaltijd

Open Maaltijd
Op maandag 13 mei kunt u zich laten verrassen door heerlijke Voorjaarsgerechten! Schuif, voor €5,00 (kinderen tot 10 jaar €3,00), gezellig een keer aan. Inloop vanaf 17.30 uur en dan hopen we rond 18.00 uur de maaltijd te openen. Aanmelden om mee te eten, tot en met donderdag 9 mei, of voor vragen:
openmaaltijd@jeruzalemkerkzwolle.nl

Sonrise Dieze

In de eerste week van de zomervakantie is het weer zover: dan is er Sonrise in park de Hogenkamp in Dieze. Een enthousiaste groep jongeren gaat aan de hand van sport en spel iets vertellen en laten zien van het Evangelie.