Vanuit de pastorie – week 9

Vanuit de pastorie

Vorige week zaterdag hebben we de pastoriedeur achter ons dicht gedaan en zijn we met onze jongste twee kinderen enkele dagen weggeweest. Onze oudste twee kinderen waren elders op vakantie. Tijdens onze afwezigheid is er heel hard gewerkt aan de pastorie. Dat was wel te zien toen wij woensdag weer thuiskwamen. Overal nieuwe kozijnen en ramen en ook nog een nieuwe ketel, waardoor wij er weer warmpjes bijzitten.

Ik moest denken aan de Psalm 127:2 de HEERE geeft het Zijn beminde in de slaap. Zonder dat wij er last van hebben gehad zijn er anderen heel hard bezig geweest om te zorgen dat alles woensdagavond weer (goeddeels) klaar zou zijn. Verschillende mannen uit de gemeente hebben meegeholpen en hebben heel wat afgesjouwd en geklust, terwijl verschillende dames ervoor gezorgd hebben dat alles weer schoon was. Heel hartelijk bedankt voor alle inzet! We hopen D.V. op een later tijdstip nog een keer open huis te houden. Bij onze komst naar Zwolle was dat ook al de bedoeling, maar door Corona kon dat niet doorgaan.

Om nog terug te komen op de genoemde bijbeltekst. Wat is het een waarheid dat wij mogen, maar ook moeten leven van Gods genade. Van daaruit mogen wij trouwens ook gewoon (met vreugde) ons werk doen. Van harte daarin Gods zegen toegewenst!

hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!