Bericht van Aad van der Maas

Nieuws

Als Albanië-reizigers kregen we het volgende bericht binnen van Aad van der Maas dat we jullie niet willen onthouden. Het is al even geleden dat jullie hier waren, maar het leek me leuk om jullie op de hoogte te brengen van mooi nieuws. De ISTL Bijbelschool is nu officieel een (Europees) erkende HBO instelling (Bachelor).

Het was een gigantische klus om alles op orde te krijgen, maar we zijn dankbaar dat het gelukt is. Afgelopen vrijdag kregen dus de eerste 20 studenten hun erkende diploma uitgereikt. Tegelijkertijd vierden we het 15 jarig bestaan van de Bijbelschool. Graag wil ik vragen om gebed voor deze kerkleiders in Albanië en Kosovo. Vaak moeten ze hun werk doen onder ingewikkelde omstandigheden. Vooral in Kosovo hebben ze te maken met vijandigheden vanuit de islam.

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!