Informatiegids 2023 – Een jaar rust?!

Nieuws

Enkele weken geleden schreef ik een oproepje om wijzigingen door te geven voor onze informatiegids. Verschillende veranderingen zijn doorgegeven of aangekondigd (waarvoor dank!). Eén ding valt echter op: onze agenda voor het seizoen 2023-2024 is nog helemaal leeg!

Nemen we als gemeente een jaar rust? Zijn de nieuwe data simpelweg nog niet bekend?

Gelukkig is het nog geen zomervakantie, dus aanleveren kan nog. Mocht (jo)uw club/vereniging/kring de data voor het komende seizoen al in de eigen agenda’s hebben gezet… geef deze (graag voor dinsdag 11 juli) gerust door aan

informatiegids@jeruzalemkerkzwolle.nl. De data krijgen dan een plek in de agenda achterin de informatiegids en in de agenda op onze website.

Allin Peter Britstra

Meer nieuws

Alpha

Alphacursus najaar 2024

Woensdag 18 september start weer de reguliere Alphacursus. we hebben al een aantal aanmeldingen, maar kent u/kennen jullie iemand die vragen heeft over zijn of haar geloof of iemand die geïnteresseerd is en nieuwsgierig naar wie God is en wat dat betekent, nodig hen uit om al dan niet samen met u/jou deel te nemen aan de Alphacursus

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Afgelopen zondag mocht ik naast de dienst in de Jeruzalemkerk voorgaan bij de openluchtdienst van A Rocha op Landgoed Schellerberg. Daar vertelde ik dat mijn opa al zijn koeien (hij had er ongeveer dertig) bij naam kende en dat dit op een grote boerderij met honderd(en) koeien lastig is.

Startweekend 2024-2025

Wij als gemeente starten binnenkort weer met het winterseizoen, dus het startweekend komt eraan!
D.V. zaterdag 14 en zondag 15 september is het zo ver!