Maak kennis met onze predikant

Nieuws

Sinds 22 december 2019 ben ik predikant van de Jeruzalemkerk-gemeente in Zwolle. Ik ben getrouwd met Anne-Marieke en wij hebben 4 kinderen in de leeftijd van 10-18 jaar. We zijn allebei opgegroeid op de Veluwe in Lunteren, hebben daarna 15 jaar in Amsterdam gewoond, waarna ik predikant werd in De Bilt en Maarssen.

Ik voel mij geroepen om in deze stad de boodschap van het Evangelie te laten horen, op zondag in de kerkdiensten, maar ook doordeweeks op andere plekken. Ik verlang ernaar dat steeds meer mensen ontdekken wie Jezus is en leven vanuit de verlossing die Hij geeft. Ik hoop dat de Jeruzalemkerk een oase mag zijn waar mensen mogen opademen, maar ook verdieping ervaren in hun geloof.

Kom gerust eens naar een kerkdienst of een andere activiteit in de kerk, of neem contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking. Welkom!

Ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 15

anuit de pastorie Zondag is het Pasen. Wij vieren de opstanding van de Heere Jezus uit de dood. Hij is waarlijk opgestaan! We mogen iets van Zijn opstandingskracht zien en ervaren tijdens de belijdenisdienst waarin 11 jonge mensen hun ja-woord aan God hopen te geven. Dit ja-woord rust op het ja-woord van God, maar ook…

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 37

Afgelopen dinsdag was er een ambtsdragersontmoeting in Mastenbroek, georganiseerd door de Gereformeerde Bond, waarin ds. M.K. de Wilde uit Nunspeet (voorheen Sommelsdijk) een lezing hield over het jaarthema van de Gereformeerde Bond “Zie, Hij komt!”.

Nieuws

Handleiding Digitaal Collecteren

Vanaf nu is er een handleiding beschikbaar ter ondersteuning bij digitaal collecteren. Download