Maak kennis met onze predikant

Nieuws

Sinds 22 december 2019 ben ik predikant van de Jeruzalemkerk-gemeente in Zwolle. Ik ben getrouwd met Anne-Marieke en wij hebben 4 kinderen in de leeftijd van 10-18 jaar. We zijn allebei opgegroeid op de Veluwe in Lunteren, hebben daarna 15 jaar in Amsterdam gewoond, waarna ik predikant werd in De Bilt en Maarssen.

Ik voel mij geroepen om in deze stad de boodschap van het Evangelie te laten horen, op zondag in de kerkdiensten, maar ook doordeweeks op andere plekken. Ik verlang ernaar dat steeds meer mensen ontdekken wie Jezus is en leven vanuit de verlossing die Hij geeft. Ik hoop dat de Jeruzalemkerk een oase mag zijn waar mensen mogen opademen, maar ook verdieping ervaren in hun geloof.

Kom gerust eens naar een kerkdienst of een andere activiteit in de kerk, of neem contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking. Welkom!

Ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Update gevraagd?!

De zon schijnt weer volop en de examens zijn begonnen. En een seizoen vol kerkelijke activiteiten loopt op het einde. Na de zomer start er D.V. een nieuw seizoen, met een nieuwe, kersverse informatiegids. Voelt u ‘m al aankomen??

Afscheid van de wegwerpbeker

Enkele maanden terug hebben we u geïnformeerd over de nieuwe wet- en regelgeving rondom wegwerpbekers. Ondertussen zijn er gelukkig al de nodige bijeenkomsten waar kopjes gebruikt worden en ook zijn er bij het koffiedrinken op zondagochtend steeds meer gemeenteleden die hun eigen beker bij zich hebben!

Wijziging emailadres diaconaal consulent

De diaconaal consulent heeft vanaf heden een nieuw e-mailadres.

Dit is consulent-diaconie@pknzwolle.nl.