Rookworstenactie 2024

Zending

Met de start van het winterseizoen is het ook weer tijd voor de verkoop van overheerlijke rookworsten! De opbrengst komt ten goede van het werk van Aad van der Maas in Albanië (GZB).
Van harte bij u en jou aanbevolen!

De rookworsten worden ook dit jaar geleverd door Keurslager Van de Weg in Zwolle-Zuid (Van de Weg, Keurslager).
U heeft de keuze uit varkensrookworsten (grof en fijn) en runderrookworsten.
De grove en fijne varkensrookworsten kosten € 4,50 per stuk en 3 stuks voor € 12,-.
De runderrookworsten kosten € 5,- per stuk en 3 stuks voor € 13,50.

U kunt per mail bestellen: zendingscommissie@jeruzalemkerkzwolle.nl, telefonisch/whatsapp bij Peter van Enk (06-21907017) of door gebruik te maken van de intekenlijsten bij de ingang van de kerk.

De rookworsten kunnen op vrijdagavond 25 oktober en zaterdagochtend 26 oktober afgehaald worden in de buffetzaal van de kerk. Bestellen is mogelijk tot en met zaterdag 19 oktober.
Als u geen rookworsten wilt bestellen maar wel een bijdrage wilt doen voor het werk van Aad van der Maas, dan kunt u een gift overmaken naar het nieuwe rekeningnummer NL44RABO0373749090 ten name van Zendingscommissie Jeruzalemkerkgemeente, o.v.v. “rookworstenactie 2024”.
De Zendingscommissie

Meer nieuws

Diaconie

Inzamelingsactie Voedselbank

Voor de zondagen 27 oktober en 3 november én dankdag 6 november is er in de Jeruzalemkerkgemeente weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Deze actie wordt gehouden in het kader van de estafetteactie van het Diaconaal Platform Zwolle.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 43

Op de Bijbelkringavond werd de vraag gesteld of het mogelijk is om de onderwerpen waarover gepreekt wordt wat eerder bekend te maken, zodat kringen ook weten wanneer een bepaald Bijbelgedeelte/onderwerp behandeld wordt. Daarom alvast een lijstje met de onderwerpen/teksten voor de komende diensten:

Diaconie

Bloemengroet

Wij mogen als diaconie elke zondag weer de bloemengroet verzorgen, dit doen we namens de gehele gemeente. Een mooi diaconaal werk waarin we oog hebben voor onze naasten en we met elkaar meeleven.