Startweekend 16 & 17 september 2023

Nieuws
Lieve gemeente,
D.V. zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 is er weer het Startweekend van onze gemeente en daarmee ook de start van het winterseizoen!Noteer deze data in uw of jullie agenda.Als commissie zijn we al weer druk met de voorbereidingen.
In deze nieuwsbrief alvast de uitnodiging.
Het belooft weer een mooi weekend te worden.
We volgen dit jaar niet het thema van de HGJB maar doen mee met het Focus-traject. Thema is ‘Verwondering’, te vinden in deel 2 van het Focusboekje.
Zaterdag – het informele programma
Zondag – de startdienst en workshops.

Graag nodigen wij hierbij iedereen van harte uit!
Zeker als je net nieuw bent in onze gemeente is dit weekend een mooie manier om informeel de gemeente te leren kennen.
Wij als commissie hebben er al heel veel zin in.

Wij wensen iedereen die op vakantie gaat of thuisblijft een gezegende en mooie zomerperiode toe!
Namens de gehele commissie
een hartelijke groet,
Cora Mostert

Meer nieuws

Column Ds. de Jong

Op weg naar Pasen

Vorige week zondagmiddag zei ik in mijn preek dat ik tot mijn spijt het bekende gezang ‘Meester men zoekt U wijd en zijt, komend langs velerlei wegen’, helaas niet kon vinden in de bundel Weerklank. Jammer, want het paste zo goed bij mijn preek. Het viel me op, dat Wilbert Potjes, het wel speelde.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 9

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.