Vanuit de pastorie – week 5

Vanuit de pastorie

Allereerst een correctie: in de vorige nieuwsbrief noemde ik het mailadres pastoraat@jeruzalemkerk.nl. Dit mailadres klopt niet, het gaat om pastoraat@jeruzalemkerkzwolle.nl (dus met de toevoeging zwolle). Als u/jij het eerste mailadres gebruikt, kom je uit bij de Jeruzalemkerk in Utrecht. Graag dus pastoraat@jeruzalemkerkzwolle.nl gebruiken!

We zijn weer enthousiast met de catechisatie bezig. Het is mooi dat we dit met een heel team kunnen doen! D.V. 13 februari is er een ouderavond. Jongeren en hun ouders van Follow Me (12-16 jaar) en van Follow Me Next (16+) zijn welkom van 18.45-19.45 uur met een afsluitend moment met koffie/fris.

Afgelopen week was het mooi dat er zoveel verschillende gebedsmomenten en gebedsplekken waren in Zwolle. Wat is het goed om samen te bidden, over kerkmuren heen.

Het is belangrijk om te blijven bidden om eenheid. Afgelopen week kwam in het nieuws dat verschillende theologen een oproep deden tot kerkelijke eenheid. Het begin daarvan is geen actieplan, maar gezamenlijk gebed. Er is zoveel meer wat ons bindt in Jezus Christus dan ons scheidt van andere christenen. De Heere Jezus bidt (!) het zo: Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals U in Mij bent en Ik in U, laat hen zo ook in Ons zijn, opdat de wereld gelooft dat U Mij hebt gezonden. Joh. 21:17

Wat gaat er een groot getuigenis uit van eenheid tussen christenen in een wereld die zo verdeeld en gepolariseerd is.

Een hartelijke groet, ds. Gert-Jan Codée

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.