Bidden voor de stad

Gebedsuur
“Zoek de vrede voor de stad waarheen Ik u in ballingschap heb gevoerd. Bid ervoor tot de HEERE, want in haar vrede zult u vrede hebben.” (Jeremia 29:7)
Een aantal weken geleden zijn we met een klein groepje gaan bidden voor de stad Zwolle. Op een zaterdagochtend, vanaf de Peperbus. We hebben hiermee vorm gegeven aan een idee dat tijdens de gemeenteavond in november 2022 ontstond, tijdens de workshop ‘durven’.Zaterdag 27 mei om 11.00 uur staat de volgende gebedsbeklimming gepland.Kom je ook? We verzamelen onderaan de Peperbus.

Willy Brinksma, Michèle Bron,
Wilma Schoonderbeek

Meer nieuws

Smoelenboek in de Scipio App

Nieuw in onze gemeente en behoefte aan een smoelenboek? Of al langer gemeentelid en altijd al een smoelenboek willen hebben van onze gemeente?

Open Maaltijd

Open Maaltijd
Op maandag 13 mei kunt u zich laten verrassen door heerlijke Voorjaarsgerechten! Schuif, voor €5,00 (kinderen tot 10 jaar €3,00), gezellig een keer aan. Inloop vanaf 17.30 uur en dan hopen we rond 18.00 uur de maaltijd te openen. Aanmelden om mee te eten, tot en met donderdag 9 mei, of voor vragen:
openmaaltijd@jeruzalemkerkzwolle.nl

Sonrise Dieze

In de eerste week van de zomervakantie is het weer zover: dan is er Sonrise in park de Hogenkamp in Dieze. Een enthousiaste groep jongeren gaat aan de hand van sport en spel iets vertellen en laten zien van het Evangelie.