Ouderenmiddag 6 mei – “Medische hulp Ghana”

Ouderenmiddag

Op DV. maandagmiddag 6 mei is er weer een ouderenmiddag in de buffetzaal van de Jeruzalemkerk. Het is de slotmiddag, de laatste van het seizoen 2023/2024.

Vanaf 14.15 is er inloop met koffie/thee. Om 14.30 beginnen we met het programma.
Adriaan Mostert zal voor ons de meditatie doen. Ook zal hij vertellen over het project in Ghana waar hij bij betrokken is als orthopeed. Veel mensen heeft hij daar al geopereerd. We zijn benieuwd naar zijn verhaal.

Deze middag zullen we ook aandacht besteden aan het afscheid van Truus de Ruiter uit het bestuur van de ouderenmiddagen. Na 22 jaar gaat zij stoppen met dit stukje vrijwilligerswerk wat ze altijd met veel plezier gedaan heeft!
U bent allen van harte uitgenodigd! Voor alle ouderen geldt: u bent nooit te jong om naar de ouderenmiddag te komen!

Mocht u niet kunnen komen i.v.m vervoersproblemen en u wilt er toch graag bij zijn? Dan kunt u bellen met Niesje Bredewout tel.038 4650600.

Namens de commissie,
Tanja Ulderink, tel. 0572 393454
Alie Snoeijer, 038 4210200

Meer nieuws

Smoelenboek in de Scipio App

Nieuw in onze gemeente en behoefte aan een smoelenboek? Of al langer gemeentelid en altijd al een smoelenboek willen hebben van onze gemeente?

Open Maaltijd

Open Maaltijd
Op maandag 13 mei kunt u zich laten verrassen door heerlijke Voorjaarsgerechten! Schuif, voor €5,00 (kinderen tot 10 jaar €3,00), gezellig een keer aan. Inloop vanaf 17.30 uur en dan hopen we rond 18.00 uur de maaltijd te openen. Aanmelden om mee te eten, tot en met donderdag 9 mei, of voor vragen:
openmaaltijd@jeruzalemkerkzwolle.nl

Sonrise Dieze

In de eerste week van de zomervakantie is het weer zover: dan is er Sonrise in park de Hogenkamp in Dieze. Een enthousiaste groep jongeren gaat aan de hand van sport en spel iets vertellen en laten zien van het Evangelie.