Bidden voor de stad

Gebedsuur
“Zoek de vrede voor de stad waarheen Ik u in ballingschap heb gevoerd. Bid ervoor tot de HEERE, want in haar vrede zult u vrede hebben.” (Jeremia 29:7)
Een aantal weken geleden zijn we met een klein groepje gaan bidden voor de stad Zwolle. Op een zaterdagochtend, vanaf de Peperbus. We hebben hiermee vorm gegeven aan een idee dat tijdens de gemeenteavond in november 2022 ontstond, tijdens de workshop ‘durven’.Zaterdag 27 mei om 11.00 uur staat de volgende gebedsbeklimming gepland.Kom je ook? We verzamelen onderaan de Peperbus.

Willy Brinksma, Michèle Bron,
Wilma Schoonderbeek

Meer nieuws

Update gevraagd?!

De zon schijnt weer volop en de examens zijn begonnen. En een seizoen vol kerkelijke activiteiten loopt op het einde. Na de zomer start er D.V. een nieuw seizoen, met een nieuwe, kersverse informatiegids. Voelt u ‘m al aankomen??

Afscheid van de wegwerpbeker

Enkele maanden terug hebben we u geïnformeerd over de nieuwe wet- en regelgeving rondom wegwerpbekers. Ondertussen zijn er gelukkig al de nodige bijeenkomsten waar kopjes gebruikt worden en ook zijn er bij het koffiedrinken op zondagochtend steeds meer gemeenteleden die hun eigen beker bij zich hebben!

Wijziging emailadres diaconaal consulent

De diaconaal consulent heeft vanaf heden een nieuw e-mailadres.

Dit is consulent-diaconie@pknzwolle.nl.