Collectedoel catechese-groepen

(Belijdenis)Catechese

Afgelopen jaar hebben we gespaard voor verjaardagscadeautjes voor de gevangenen. Deze zullen door de diaconale medewerkster Maaike Broeksema uitgedeeld worden. Zij is over haar werk in de gevangenis een avond bij ons geweest om er een en ander over te vertellen. Dit maakte indruk op ons. Ze vertelde onder andere dat gevangenen geen visite, laat staan een cadeautje krijgen op hun verjaardag.

We hebben 90 mokken gevuld met oplos cappuccino, zakjes thee, een verpakte koek, merci chocolaatjes en cup a soup. Deze zijn op de laatste catechisatie avond ingepakt met cellofaan, lintjes en met een felicitatiekaartje namens de tieners eraan.

In totaal hebben we het afgelopen jaar €401,35 gespaard. Het bedrag wat over is na aftrek van de boodschappen die we deden gaat naar het diaconale werk van Maaike Broeksema.

Het was een aansprekend, zichtbaar collectedoel. Heel fijn dat we zoveel cadeautjes hebben mogen weg geven.

Meer nieuws

Inzage Jaarrekening 2023 Diaconie PGZ

De Jaarrekening 2023 van de Diaconie Protestantse Gemeente Zwolle is door de Algemene Kerkenraad voorlopig vastgesteld. De Jaarrekening ligt nu ter inzage op het kerkelijk bureau aan de Molenweg 241.

Aankondiging VBC

Een super leuke week voor de basisschoolkinderen. Welke basisschool? Dat maakt niet uit, iedereen is welkom! Neem je neefje, nichtje, buurmeisje, vriendje mee! Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar wij kunnen je garanderen dat het weer leuke ochtenden worden.

Column Ds. de Jong

Bezoek aan Thomas a Kempis museum

Het programma is als volgt: We komen op zaterdagmorgen 29 juni 2024 om 09.30 uur bijeen in de buffetzaal van de Jeruzalemkerk. Daar drinken we eerst een kopje koffie/thee.
Daarna maken we ons gereed om met eigen auto’s naar Bergklooster te gaan. We kijken hoeveel auto’s er zijn en hoe we de passagiers kunnen verdelen.