Collectedoel catechese-groepen

(Belijdenis)Catechese

Afgelopen jaar hebben we gespaard voor verjaardagscadeautjes voor de gevangenen. Deze zullen door de diaconale medewerkster Maaike Broeksema uitgedeeld worden. Zij is over haar werk in de gevangenis een avond bij ons geweest om er een en ander over te vertellen. Dit maakte indruk op ons. Ze vertelde onder andere dat gevangenen geen visite, laat staan een cadeautje krijgen op hun verjaardag.

We hebben 90 mokken gevuld met oplos cappuccino, zakjes thee, een verpakte koek, merci chocolaatjes en cup a soup. Deze zijn op de laatste catechisatie avond ingepakt met cellofaan, lintjes en met een felicitatiekaartje namens de tieners eraan.

In totaal hebben we het afgelopen jaar €401,35 gespaard. Het bedrag wat over is na aftrek van de boodschappen die we deden gaat naar het diaconale werk van Maaike Broeksema.

Het was een aansprekend, zichtbaar collectedoel. Heel fijn dat we zoveel cadeautjes hebben mogen weg geven.

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 16

Deze zondag mogen we het Heilig Avondmaal vieren. De nieuwe belijdende leden mogen voor het eerst aangaan. Zo kunnen we met hen verlangend uitzien naar de Avondmaalsdienst. Ons verlangen mag uiteindelijk gebaseerd zijn op het diepe verlangen van de Heere Jezus om met ons verbonden te zijn, zoals we afgelopen zondag lazen: “Ik heb er vurig naar verlangd dit Pascha met u te eten, voordat Ik ga lijden”. Lukas 22:15.

Ouderenmiddag

Ouderenmiddag 22 april – “ Wereld van de bijen”

Hierna is het thema: “ Wereld van de bijen”.
Chris Kleijer is die middag te gast. Hij is imker en zal ons van alles vertellen en laten zien over bijen.
Ook kunt u vragen stellen. Het belooft een interessante middag te worden!