Collectedoel catechese-groepen

(Belijdenis)Catechese

Afgelopen jaar hebben we gespaard voor verjaardagscadeautjes voor de gevangenen. Deze zullen door de diaconale medewerkster Maaike Broeksema uitgedeeld worden. Zij is over haar werk in de gevangenis een avond bij ons geweest om er een en ander over te vertellen. Dit maakte indruk op ons. Ze vertelde onder andere dat gevangenen geen visite, laat staan een cadeautje krijgen op hun verjaardag.

We hebben 90 mokken gevuld met oplos cappuccino, zakjes thee, een verpakte koek, merci chocolaatjes en cup a soup. Deze zijn op de laatste catechisatie avond ingepakt met cellofaan, lintjes en met een felicitatiekaartje namens de tieners eraan.

In totaal hebben we het afgelopen jaar €401,35 gespaard. Het bedrag wat over is na aftrek van de boodschappen die we deden gaat naar het diaconale werk van Maaike Broeksema.

Het was een aansprekend, zichtbaar collectedoel. Heel fijn dat we zoveel cadeautjes hebben mogen weg geven.

Meer nieuws

Nieuws

Handleiding digitaalcollecteren

De handleiding is aangepast voor het gebruik van de Appostel App. Download Handleiding

Nieuws

Informatiegids Jeruzalemkerk 2022-2023

De zomervakantie moet nog komen, maar vol vertrouwen in Vaders goede zorgen mogen we alvast vooruit kijken naar het seizoen 2022-2023. Daarbij hoort een kakelverse informatiegids en u en jij voelen de bui nu vast al wel hangen… Lees/blader alstublieft de informatiegids 2021-2022 nog eens door. Mist er iets? Is het bestuur van uw vereniging…

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 36

Inmiddels zijn we al meer dan een week thuis na een fijne vakantie in Spanje. We zijn met ons vijven naar Barcelona gereden, omdat onze dochter Naomi daar al sinds eind februari woonde vanwege haar stage. Vlakbij Barcelona stonden we op een camping, zo konden we genieten van de stad Barcelona, maar ook van de zee.