Informatiegids Jeruzalemkerk 2022-2023

Nieuws

De zomervakantie moet nog komen, maar vol vertrouwen in Vaders goede zorgen mogen we alvast vooruit kijken naar het seizoen 2022-2023. Daarbij hoort een kakelverse informatiegids en u en jij voelen de bui nu vast al wel hangen…

Lees/blader alstublieft de informatiegids 2021-2022 nog eens door. Mist er iets? Is het bestuur van uw vereniging gewijzigd? Bent u geen contactpersoon meer voor een bepaalde kring of club, of juist sinds kort met die functie gestart? Is de omschrijving van een activiteit of club aangepast? Welke verandering er ook te melden is, ik verneem het graag. Zo zorgen we er samen voor dat de nieuwe informatiegids actuele informatie geeft. Dat is niet alleen erg handig voor nieuwe gemeenteleden, ook oudgedienden zoeken wel eens een mailadres, datum of telefoonnummer!

Zoals gebruikelijk komt er achterin de gids een agenda. Weet u/jij al op welke datum/data iets gepland staat? Geef het door, dan komt het erbij te staan.

Mail alle input tot uiterlijk zaterdag 18 juni naar informatiegids@jeruzalemkerkzwolle.nl, dan is er voldoende tijd om (jo)uw input zorgvuldig te verwerken. Alvast heel hartelijk bedankt!

Allin Peter Britstra

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.