Open Maaltijd

Nieuws

Super dat verschillende mensen hebben gereageerd op het bericht in de nieuwsbrief om mee te gaan helpen bij de OPEN MAALTIJD. Maar denk niet dat u/je te laat bent want we kunnen nog steeds hulp goed gebruiken. Heb je nog vragen stel ze dan zodat je meer duidelijkheid hebt om een besluit te nemen.
Volgende week hopen we een uitnodiging uit te delen, waarin informatie over hoe men kan aanmelden om mee te eten. In deze weken worden ook mensen uit Assendorp, rondom de kerk, uitgenodigd.

Met elkaar staan we voor een leuke uitdaging, omdat we natuurlijk geen idee hebben met hoeveel we op 9 januari aan de stamppot zullen zitten.

Aanmelden om te helpen: fvessen@live.nl
Anneke van Essen

Beste gemeenteleden, vanaf 9 januari willen we eenieder, uit de gemeente en uit de wijk, in de gelegenheid stellen om 1x in de maand samen te eten.
De kosten zullen per persoon €5,00 (voor kinderen tot 10 jaar €3,00) zijn, tenzij dit een probleem is, dan vinden we ook een oplossing.

Verdere informatie hierover vind(t) u/je in de bijlage achter op de nieuwsbrief en zullen we tezijner tijd via de nieuwsbrief met u communice-
ren.

hartelijke groet, Geoffrey en Anneke

Meer nieuws

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 25

Afgelopen dinsdagochtend begon de dag erg rustig omdat er een storing was zodat wij geen internet en telefonie hadden. Na het contact met de klantenservice wist de medewerkster te melden dat er een storing was die tot vrijdag zou duren. Toen ik ’s avonds nog een keer belde bleek er toch de mogelijkheid te zijn…

Focus

Cursus: Geloof en werk

In het kader van het Focustraject van onze clusterpartner de Sionskerkgemeente wordt een cursus Geloof en werk georganiseerd. Omdat ook in onze gemeente een Focustraject loopt, willen de Sionskerkgemeente en de IZB belangstellenden uit onze gemeente de mogelijkheid bieden om ook aan deze cursus mee te doen.

Nieuws

Handleiding Digitaal Collecteren

Vanaf nu is er een handleiding beschikbaar ter ondersteuning bij digitaal collecteren. Download