Open Maaltijd

Nieuws

Super dat verschillende mensen hebben gereageerd op het bericht in de nieuwsbrief om mee te gaan helpen bij de OPEN MAALTIJD. Maar denk niet dat u/je te laat bent want we kunnen nog steeds hulp goed gebruiken. Heb je nog vragen stel ze dan zodat je meer duidelijkheid hebt om een besluit te nemen.
Volgende week hopen we een uitnodiging uit te delen, waarin informatie over hoe men kan aanmelden om mee te eten. In deze weken worden ook mensen uit Assendorp, rondom de kerk, uitgenodigd.

Met elkaar staan we voor een leuke uitdaging, omdat we natuurlijk geen idee hebben met hoeveel we op 9 januari aan de stamppot zullen zitten.

Aanmelden om te helpen: fvessen@live.nl
Anneke van Essen

Beste gemeenteleden, vanaf 9 januari willen we eenieder, uit de gemeente en uit de wijk, in de gelegenheid stellen om 1x in de maand samen te eten.
De kosten zullen per persoon €5,00 (voor kinderen tot 10 jaar €3,00) zijn, tenzij dit een probleem is, dan vinden we ook een oplossing.

Verdere informatie hierover vind(t) u/je in de bijlage achter op de nieuwsbrief en zullen we tezijner tijd via de nieuwsbrief met u communice-
ren.

hartelijke groet, Geoffrey en Anneke

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.