Thomas a Kempis en de Navolging van Christus

Column Ds. de Jong

Bezoek aan het Thomas a Kempis Museum op 4 november a.s.
We hebben op maandagmiddag 16 okt. jl. een geslaagde gezamenlijke bijeenkomst gehad van de Ouderenkring en de Mannenvereniging. Als vervolg hierop willen we – het is reeds aangekondigd – een bezoek brengen aan het Thomas a Kempis Museum op Bergklooster. Bert Pierik, de beheerder van de begraafplaats en het museum, wil ons graag ontvangen. We hebben al een mooie kring van personen die zich hiervoor hebben opgegeven. Ook collega Codée heeft toegezegd mee te gaan. Heel fijn!
De bedoeling is het volgende: We komen op zaterdagmorgen 4 nov. om 09.30 uur bijeen in de buffetzaal van de Jeruzalemkerk. Daar drinken we eerst een kopje koffie/thee. Daarna maken we ons gereed om met eigen auto’s naar Bergklooster te gaan. We kijken hoeveel auto’s er zijn en hoe we de passagiers kunnen verdelen. We denken dat dit vast goed zal komen. Bij de gedenksteen van Thomas zal de heer Pierik ons ontvangen.
Iedereen die mee wil gaan, is van harte welkom. In feite hoeft u zich niet eens op te geven.

Zorg dat u half tien bij de Jeruzalemkerk bent en ga mee. Iedereen is van harte welkom!

met hartelijke groet, ds. H. de Jong

Meer nieuws

Paaseitjes-actie voor Sonrise

Dit jaar is het actiedoel voor biddag: Sonrise Zwolle.
Een grootschalig sport- en evangelisatieproject voor heel Zwolle, gericht op kinderen en tieners in de leeftijd van 6-18 jaar. Enthousiaste sporters van verschillende kerken uit heel Zwolle trekken de wijken in om daar met kinderen te sporten. Denk daarbij aan voetbal, volleybal, basketbal, maar ook knutselen. Alle kinderen (en ouders) zijn welkom.

Vanuit de pastorie

Vanuit de pastorie – week 8

We leven nu in de tijd voor Pasen. Deze tijd wordt ook wel Lijdenstijd genoemd, of veertigdagentijd. De Lijdenstijd begint met de eerste Lijdenszondag waarna er nog zes volgen. Deze zondagen staan in het teken van het lijden en sterven van de Heere Jezus. Het is te vergelijken met de adventstijd.

Ouderenmiddag

Op D.V. maandag 26 februari staat er een boeiend en actueel onderwerp op het programma.
Ds. Oscar Lohuis van ‘Christenen voor Israël’ komt spreken over Gods plan met Israël.