Thomas a Kempis en de Navolging van Christus

Column Ds. de Jong

Bezoek aan het Thomas a Kempis Museum op 4 november a.s.
We hebben op maandagmiddag 16 okt. jl. een geslaagde gezamenlijke bijeenkomst gehad van de Ouderenkring en de Mannenvereniging. Als vervolg hierop willen we – het is reeds aangekondigd – een bezoek brengen aan het Thomas a Kempis Museum op Bergklooster. Bert Pierik, de beheerder van de begraafplaats en het museum, wil ons graag ontvangen. We hebben al een mooie kring van personen die zich hiervoor hebben opgegeven. Ook collega Codée heeft toegezegd mee te gaan. Heel fijn!
De bedoeling is het volgende: We komen op zaterdagmorgen 4 nov. om 09.30 uur bijeen in de buffetzaal van de Jeruzalemkerk. Daar drinken we eerst een kopje koffie/thee. Daarna maken we ons gereed om met eigen auto’s naar Bergklooster te gaan. We kijken hoeveel auto’s er zijn en hoe we de passagiers kunnen verdelen. We denken dat dit vast goed zal komen. Bij de gedenksteen van Thomas zal de heer Pierik ons ontvangen.
Iedereen die mee wil gaan, is van harte welkom. In feite hoeft u zich niet eens op te geven.

Zorg dat u half tien bij de Jeruzalemkerk bent en ga mee. Iedereen is van harte welkom!

met hartelijke groet, ds. H. de Jong

Meer nieuws

Openluchtdienst – 30 juni

Op zondag 30 juni is er ’s middags om vijf uur een themadienst op Landgoed Schellerberg, Schellerbergweg 18, Zwolle.

Jeugdleiding gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leiders voor de verschillende clubs en verenigingen.
Lijkt het u of jou leuk om met kinderen of jongeren te werken in onze gemeente?

Oppas hulp gevraagd?

Niet alleen voor de ouders is het mooi om af en toe op te passen, maar ook voor jongeren (vanaf 12 jaar) en andere gemeenteleden is het een mooie manier om de jongste leden van de gemeente (met hun ouders) te leren kennen.