Vrijwilligers gezocht – OPEN MAALTIJD

Open Maaltijd

We zijn opzoek naar:

  • Een kok.

Het zou fijn zijn, als de plek die is opengevallen bij de koks, i.v.m. het moeilijk kunnen combineren van werk en koken, door iemand kan worden ingevuld. Het betreft dan ongeveer 1x in de 3 maand koken voor ongeveer 10-12 personen.

  • 1 of 2 chauffeurs.

Vooral nu met de donkere avonden, hebben meer bezoekers vervoer nodig. Er zijn nu 4 chauffeurs, waarvan er 1 door lichamelijke klachten is uitgevallen. Het betreft, brengen van de bezoeker rond 17.30u naar de kerk en ophalen tegen 19.30u tenzij u natuurlijk gezellig blijft mee-eten, waar de andere chauffeurs voor kiezen.

Sinds januari eten we samen op de 2e maandag van de maand met gasten uit onze gemeente, van de huiskamergroep en uit de wijk. Het aantal eters varieert van 29 tot 51, dit zijn gasten en medewerkers. Al met al dus een heel gevarieerd gezelschap. We hebben een kok van 14 en van in de tachtig. Vorige maand hebben we €150,00 mogen overmaken naar een Goed Doel, dit was geld dat we vanaf januari hadden gespaard. We zijn met een supergezellige medewerkersgroep, worden iedere keer verwend met een overheerlijk gevarieerd buffet en zien tevreden en blije eters aan het eind van de avond. Ik weet mij bevoorrecht hier een schakel in te mogen zijn. Bovenal als ik Gods zegen en liefde zie neerdalen ook op een aantal mensen die Hem nog niet kennen.

Kom zie en proef!

Voor aanmelden/vragen:
openmaaltijd@jeruzalemkerkzwolle.nl
hartelijke groet, Anneke van Essen

Meer nieuws

Update gevraagd?!

De zon schijnt weer volop en de examens zijn begonnen. En een seizoen vol kerkelijke activiteiten loopt op het einde. Na de zomer start er D.V. een nieuw seizoen, met een nieuwe, kersverse informatiegids. Voelt u ‘m al aankomen??

Afscheid van de wegwerpbeker

Enkele maanden terug hebben we u geïnformeerd over de nieuwe wet- en regelgeving rondom wegwerpbekers. Ondertussen zijn er gelukkig al de nodige bijeenkomsten waar kopjes gebruikt worden en ook zijn er bij het koffiedrinken op zondagochtend steeds meer gemeenteleden die hun eigen beker bij zich hebben!

Wijziging emailadres diaconaal consulent

De diaconaal consulent heeft vanaf heden een nieuw e-mailadres.

Dit is consulent-diaconie@pknzwolle.nl.